Employer : Advertise job vacancies now, Easy & fast submission. Cheapest in the town. FREE advertisement.

Job Seeker : We bring you all type of jobs, no matter what of job type available legally. All is about to bring opportunities to everybody.


Job Detail : Part Time Job


Job Title : Part Time Job Salary : RM35-150/ Hour
Job Level : Non Executive Category : Others/Other Sector
Location : Selangor / Advertise On : 2017-12-27
Company : Cardas Research and Consulting Closed On : 2020-04-30

 

 

Jobseeker? Please login for vacancy contact information or you can register now.

 

Job Desription

Anda berminat menjadi Mystery Shopper? Dapatkan bayaran atau membeli secara percuma dengan memberitahu kami pengalaman membeli-belah anda di pawagam, restoran, rantaian runcit, bank, stesen minyak, pengedar kereta dan sebagainya. Anda boleh memilih untuk berbelanja di lokasi dan masa pilihan anda. Nikmati kerja sambilan tanpa kontrak dengan fleksibiliti dan keseronokan yang hebat!

 

Job Responsibilities

Tanggungjawab Melawat, membeli-belah atau makan di kedai berjenama/runcit terkenal yang ditetapkan; menilai perkhidmatan pelanggan, produk dan suasana kedai. Kemudian lengkapkan senarai semak dalam tempoh masa yang diberikan. Lokasi Kami memulakan pelbagai projek Mystery Shopping di seluruh negara dan kini sedang mencari Mystery Shopper merentas SEMUA NEGERI di Malaysia. Tempoh setiap lawatan Mystery Shopping berbeza dari beberapa minit hingga satu jam; bergantung kepada projek yang anda pilih. Cara memohon Jika anda berminat menjadi salah satu Mystery Shopper kami, sila berikan butiran berikut: • Nama • Nombor telefon • E-mel • Umur • Pekerjaan • Lokasi sekarang • Masa yang sesuai untuk dihubungi Faedah Kami akan menyediakan panduan dan latihan / briefing kepada Mystery Shopper baru. Bayaran setiap lawatan bermula dari RM30 hingga RM150.

 

Job Requirement

Pemohon tidak perlu menghadiri temuduga. Anda dialu-alukan untuk memohon jika anda: · Warganegara Malaysia berusia 20 tahun ke atas · Fasih berbahasa Inggeris atau Melayu · Mempunyai akses kepada komputer dengan pengetahuan asas tentang Mircosoft Word, Excel dan sebagainya. · Mempunyai akses ke internet · Kemahiran pemerhatian yang baik · Kemahiran komunikasi yang baik · Pelajar, suri rumah, individu yang menganggur dialu-alukan untuk memohon

 

Job Remark

 

 

Browse job by same company : Cardas Research and Consulting

Posted date
Position
Company
Level
Location
2017-12-27
Cardas Research and Consulting
Non Executive
Selangor
2017-03-15
CARDAS RESEARCH AND CONSULTING
Non Executive
Selangor

Quick search:

Enter Keyword(s):

(i.e. job title, company name, etc.) :

Browse job ads